Vermijd De Toeristen Tijdens Het Verkennen Ergens Nieuw

Reizen met een grote groep vrienden kan zorgen voor een echt geweldige vakantie. Er is niets beter dan op vakantie gaan met vrienden, en er zijn veel reisbestemmingen die grote groepen kunnen herbergen. Dit artikel geeft je een aantal ideeën voor het maximaliseren van je plezier op je volgende groeps avontuur.

Bij het reizen in het buitenland, in plaats van het doen van lokale valuta uitwisselingen, gebruik geldautomaten om opnames te maken. Banken bieden vaak voordeliger wisselkoersen. Dit kan u een ton besparen.

Wanneer u op reis bent, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw luchtvaartmaatschappij aan uw behoeften voldoet. Verschillende luchtvaartmaatschappijen onderhouden verschillende niches. Sommige zijn goedkoop, sommige bieden superieure service, en sommige tegemoet te komen aan veel meer bestemmingen dan anderen. Voordat u een reis per vliegtuig boekt, onderzoek dan eerst verschillende luchtvaartmaatschappijen. Het zal je een hoofdpijn besparen.

Wanneer u reist in landen met onveilig kraanwater, onthoud dan andere manieren waarop u mogelijk wordt blootgesteld. Sluit uw mond bij het gebruik van de douche en poets uw tanden alleen met behandeld water. Als je thee of koffie met het water maakt, laat het dan enkele minuten koken voordat je gaat weken. Zelfs een kleine blootstelling kan je erg ziek maken.

Wanneer u naar een nieuwe stad reist, probeer dan uw best om te kijken alsof u daar thuishoort: laat niemand zien dat u verloren bent. Het controleren van je kaart in het midden van de stoep is een zeker-brand Giveaway, zoals vraagt om een routebeschrijving. Vergeet niet, nieuwkomers zijn goede doelen voor zakkenrollers en muggers.

Wanneer u reist, is het verleidelijk om te proberen om activiteiten in te pakken in elke vrije minuut. Maar je moet ook plannen voor enige downtime. Bijvoorbeeld, een driedaagse weekend in New York City kan worden gepropt met dingen te doen, maar waarom niet bouwen in een paar uur ‘ Ramble rond Central Park? Het geeft je de tijd om te hergroeperen, te ontspannen en gewoon te genieten van je nieuwe omgeving.

Probeer een race riem te gebruiken om zakkenrollers te dwarsbomen. Het krijgen van diefstal kan uw hele vakantie ruïneren. Om de kansen van dit gebeuren te verminderen, overweeg dan te investeren in de opslag riemen die Racers gebruiken om hun sleutels, geld en dergelijke op te slaan. Dit zal uw kostbaarheden dicht bij uw lichaam waar ze minder kans om te worden gestolen houden.

Bij het reizen en slapen in hotels, overwegen het meenemen van een kleine draagbare ventilator. Dit zal u toelaten om witte ruis te creëren, moet je een luidruchtige buurman. Het kan ook helpen bij het circuleren van de lucht in een benaude kamer zonder de kamer te koelen tot ongemakkelijke niveaus met behulp van de airconditioner.

Als een hotelkosten in rekening brengt voor internettoegang, vraag dan naar een kamer op een lagere verdieping. Soms zul je geluk krijgen en in staat zijn om draadloze mogelijkheden te vinden van nabijgelegen cafés of lobby’s. De onderste verdieping is het beste om dit te kunnen doen, maar het is niet ongehoord om het vanaf de tweede verdieping te kunnen bereiken.

Als je op een road trip gaat, zorg er dan voor dat je een band Reparatieset Pack! Je weet nooit waar je zou kunnen zijn als je een lekke band krijgt en het is beter veilig dan sorry. Als u er geen hebt en moet bellen van sleepwagen u kijken naar dure kosten en een geruïneerde reis.

Zoals in het begin van dit artikel is gezegd, is er niets beter dan een reis te gaan met een grote groep vrienden. Reizen met een groep opent de deur naar vele verschillende activiteiten die zeker een geweldige tijd zijn. Breng het advies van dit artikel voor het maximaliseren van uw plezier de volgende keer dat u en uw vrienden reizen.