Word Een Slimmere Reiziger Met Deze Handige Tips

Er is veel informatie beschikbaar, op elk reis onderwerp denkbaar. Door al deze informatie te waden om de beste parels van wijsheid te vinden, kan het een moeilijke taak zijn om op te vallen. Gelukkig hebben we een aantal van de beste beschikbare informatie samengesteld om uw reizen zo lonend mogelijk te maken.

Als u zich zorgen maakt over reizen met een grote Carry-on tas, plan vooruit. Luchtvaartmaatschappijen borduren meestal in groepen van vijf of tien rijen, dus kies een stoel in rij 11 of 21, niet in rij 19. Ook, zodra de luchtvaartmaatschappij de stoel blok voor u belt, ga in de rij. Op deze manier wacht je aan de voorkant in plaats van op de achterkant.

Voor iemand die nog nooit een recreatief voertuig of camper heeft gebruikt om te reizen voordat het een interessante verandering van tempo kan zijn. Met een RV heeft men veel meer opties op waar ze willen verblijven of ga naar. Het is vaak een ontspannende reis die je in hun eigen tempo nemen.

Bij het nemen van een Road Trip, natuurlijk ga je om dingen die interessant zijn dat iemand in de auto kan een te stoppen en te zien passeren. Maar je niet altijd stoppen bij elke interessante plek of je reis zou nooit eindigen. Geef elk lid in plaats daarvan een ‘ Stop kaart ‘. Op deze manier als er iets komt dat ze willen stoppen en zien, kunnen ze hun kaart gebruiken, en het hele gezin kan stoppen, geen vragen gesteld. U bepalen hoeveel elke persoon krijgt, afhankelijk van hoeveel tijd u hebt.

Neem niet de hele fles shampoo en conditioner als je op reis gaat. Koop eerst een aantal kleine containers die worden verkocht in de sectie toiletartikelen voor reis grootte van uw lokale winkel. Giet wat shampoo en conditioner in de kleine containers en neem die in plaats daarvan. Dit zal de nodige ruimte in je duffel tas of koffer vrij te krijgen.

Om te voorkomen dat u ziek wordt na een lange vlucht, u overwegen om een zoute spray in uw neus te gebruiken. Dit is bewezen om te helpen bij het bestrijden van bacteriën die slapende in de lucht kunnen zijn. Het is een geweldige manier om een van de passagiers naast je te krijgen als ze ziek zijn.

Tel deuren voordat je schapen telt. Wanneer u aankomt in uw hotel, Tel dan het aantal deuren tussen uw kamer en de trap. In geval van een brand met zware rook u zich langs de muur voelen en weten wanneer u de afslag hebt bereikt. Dit zal hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren, maar zoals altijd ben je beter veilig dan sorry.

Neem deel aan loyaliteitsprogramma’s als u een frequente reiziger bent. Je niet verwachten dat je in staat bent om geld in te kunnen, maar deze Programma’s accumuleren vaak sneller dan je je realiseert. Bedrijven vechten tegen een zee van concurrentie en willen je bedrijf behouden. Als u meestal hetzelfde bedrijf kiest, ontdek dan wat voor soort beloningen ze hebben voor uw loyaliteit.

Meng dingen een beetje en reis naar ergens waar je nog niet eerder bent geweest. Je wilt naar zoveel verschillende en interessante plekken gaan terwijl je op deze planeet. U zelfs overwegen om internationaal te reizen. Als u besluit dat u internationaal wilt reizen, zorg er dan voor dat u uw paspoort en fondsen klaarmaakt, evenals de wisselkoersen voor verschillende landen.

Dit zijn slechts enkele van de vele geweldige ideeën die u kiezen om op te nemen in uw reisplanning. Neem uw tijd en laat niet alle van de vele preparaten die u moet maken, afbreuk doen aan uw genot. Houd deze tips in gedachten en je reis zal de beste zijn die je ooit hebt gehad.